Bygga Altan i Örebro! 

Få hjälp med att bygga din altan i Örebro

Vi på ToppBygg bygger kontinuerligt altaner över hela Örebro. Vi utför arbetet med förstklassigt snickeriarbete och en bra dialog med kund. Allt dokumenteras och kund uppdateras hela tiden om statusen på bygget. Vi erbjuder bästa tänkbara kvalitet till bästa pris. Vi har nöjda kunder och har lång erfarenhet av att bygga altaner. 

Vi vet att en altan kan se ut på många sätt, från ett enkelt trädäck till ett exklusiv uterum med räcke, markiser, utekök och en mängs andra lösningar.  Vill du ha hjälp med ideer ställer vi såklart upp och kommer med input. Att bygga en altan kan verkligen vara att förverkliga en dröm. En gedigen och genomtänkt altan håller i många år och höjer även värdet på din fastighet. För oss är det viktigt att du som kund känner att du får vad du betalar för, vi jobbar utifrån fastpris. 

Vi på ToppBygg stämmer alltid av med dig innan vi startar arbetat och under tiden arbetet pågår så du och vi är är hundra procent säkra på att vi leverear rätt.

Såhär går det till!

Steg 1. Boka möte och få offert

När du kontaktar oss bokar vi först in ett möte. Vi kommer då hem till dig för att se förutsättningarna och höra vad din vision. När man byggar altan är det en del parametrar man måste ta hänsyn till, exempel: maximera effektiviteten av altanens yta, höjden på altanen, materialval, solljus, hur du ska använda altanen, etc. 

När vi har all information vi behöver kan vi sammanställa ett förslag på altanens utförande och dessutom en offert med ett fast pris. Väljer du att anlita oss för jobbet så kör vi igång utan vidare dröjsmål.

 

Steg 2. Byggnation av altanen

Under byggnationen kommer vi ha kontinuerlig kontakt och dialog om status. ToppBygg kommer ta bilder och dokumentera alla steg. Vi förljer de standarder som finns men anpassar oss även utifrån de förutsättningar och önskemål som du som kund har. 

Steg 3. Slutbesiktning

Tillsammans gör vi en slutbesiktning av byggnationen av altanen. Vi visar utifrån de bilder som tagits vad vi gjort och varför. När allt är godkänt och klart ser vi till att de tär städat och rent efter oss. 

Vi ger alltid garantier på arbete som kan hänföras till altanbygget.