Renovering i Örebro

Det finns många sätt att hantera renoveringsprojekt. Man kan totalrenovera sitt hem på en gång eller ta det stegvis med ett projekt i taget, men alla kanske inte kan eller kanske inte vill totalrenovera sina hem direkt, då detta är en kostnad som man först får pengarna tillbaka på vid en försäljning.

Vi på ToppBygg utför både små och stora renoveringsprojekt i Örebro med omnejd, där stora projekt som allt från köksrenovering och badrumsrenovering till att isolera väggar samt lägga nytt tak ingår. Utöver detta utför vi även små renoveringsprojekt som att byta fönster, lägga nytt golv, tapetsera samt målning invändigt och utvändigt.

Renovering av kök och rum

Vi utför våtrumsrenovering som exempelvis renovering av kök, och renovering av andra rum som vardagsrum, hall etc. Då vi har många kunniga hantverkare från olika branscher med bred kunskap och lång erfarenhet kan vi på ToppBygg ge dig som kund en helhetslösning för hela renoveringen. När vi renoverar gör vi allt från att monterar kakel och lägger klinkers till att dra fram vattenledningar samt lägga tätskikt om det skulle behövas.

Önskar du få ett helkaklat kök så kan vi hjälpa dig med det. 

Renoveringstjänster vi utför:

Kök
Tvättstuga
Komplett husrenovering
Fasadrenovering
Renovering av garageuppfarter
Takrenovering